Om Oss

Alis in Adland er et Oslo-basert byrå som spesialiserer seg på å hjelpe varemerker til å vokse gjennom markedstilpasset kommunikasjon, ved hjelp av visuelle og skriftlige virkemidler. Vi skaper strategier som bygger og fremmer imaget og kommunikasjonen til din bedrift. Vi produserer innhold som promoterer salg av dine produkter og tjenester – med kreativitet og emosjoner.

Våre tjenester

Vi vet hvordan du kan nå dine kunder og skille deg ut fra konkurrentene. Med kreativitet og fagkunnskap utformer vi kommunikasjon som når dine målgrupper – og treffer dem i hjertet.

Grafisk design - visuell kommunikasjon​

Din bedrifts identitet skapes gjennom mange elementer. Blant annet ved bruk av bilder og grafiske elementer – både stillestående og som beveger seg. Det er viktig å ha et bevisst forhold til hvordan du ønsker å fremstille bedriften din til potensielle og eksisterende kunder. Dette er et eget fagfelt, og vi har ekspertisen som kan skreddersy den visuelle identiteten din – og distribuere denne.

 

Tekstproduksjon​

Tekst til sosiale medier, nettsider, nyhetsbrev og andre kanaler krever arbeid. Det du kommuniserer må ha gjennomslagskraft gjennom mediastøyen vi lever med i dag. Det skal kunnskap og kreativitet til for å klare å trenge gjennom den overveldende mengden med informasjon vi utsettes for hver eneste dag. Denne kunnskapen og kreativiteten kan vi tilby.

Sosiale medier

Snapchat, Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest, TikTok – kanalerene er mange, og målgruppene veldig ulike. Vi hjelper deg å analysere hvilke sosiale medier som er mest hensiktsmessig for deg og din bedrift. Ikke alle trenger å være på Instagram, og LinkedIn og Twitter krever ulike vinklinger. Alis in Adland tilbyr både analyse, strategi,  innholdsproduksjon og distribusjon av innhold i sosiale medier. Vi kan gi deg råd der du gjør jobben selv, eller vi kan gjøre alt fra begynnelse til slutt. Du bestemmer hvor mye du ønsker å gjøre selv – så gjør vi resten.

Nettside

Nettsiden skal presentere hva dere tilbyr, hvem dere er og hva dere står for. Det er viktig at nøkkelinformasjonen blir presentert på en lettfattelig og oversiktlig måte. Tekstene må være lettleste, og gi den informasjonen kundene etterspør.

 

MENNESKENE

Lisbeth Bremnes

Marketing Specialist

Alis Chetreanu

Visual Designer

Eirini Skår

Marketing Coordonator
Hva sier kundene våre om oss

Utvikle din virksomhet i dag!